Neohodnoceno

Kytara Furch Green Plus Dc-SW/SPE

Řada Furch Green Plus ve variantě SW představuje celomasivní akustické kytary zhotovené ze ...
Položka byla vyprodána…
Objednáno
Kód: HNS944
Značka: Furch
33 990 Kč
Kategorie: Kytary
Model: Green Plus Dc-SW/SPE
Položka byla vyprodána…

Řada Furch Green Plus ve variantě SW představuje celomasivní akustické kytary zhotovené ze smrku Sitka a ořechu. Vynikají bohatým vyváženým zvukem a atraktivním vzhledem podtrženým řadou propracovaných detailů.
Povrchová úprava celého těla a hlavy kytary Full-Pore High-Gloss, tj. lak s plnými póry a vysokým leskem, zlepšuje akustické vlastnosti kytar, poskytuje vynikající ochranu povrchu dřeva a zvýrazňuje jeho přirozenou strukturu. Dvoucestná výztuha krku Furch CNR System zvyšuje pevnost, stabilitu i odolnost krku. Výborné akustické vlastnosti nástrojů umocňuje speciální žebrování přední desky.
Vzhled kytar Furch Green Plus vhodně doplňuje lemovka z imitace želvoviny s výložkou ze tří vrstev černobílých kontrastních linek a zdobná rozeta s výložkou z černého ořechu. Transparentní pickguard nechává vyniknout přirozené kresbě dřeva a zároveň neovlivňuje rezonanci přední desky. Orientaci na ebenovém hmatníku usnadňují boční a čelní bodové poziční značky z bílé perleti. Chromované firemní mechaniky s převodovým poměrem 1:18 jsou zárukou přesného a stabilního ladění.

Snímací systém LR Baggs Stagepro Element.

Povrchová úprava: Lesk

Typ kytary: Dreadnought

Výřez: Ano

Korpus: Celomasivní

Přední deska: Smrk-masiv

Zadní deska: Ořech-masiv

Luby: Ořech-masiv

Krk: Mahagon

Menzura: 650 mm

Počet pražců: 20

Šířka nultého pražce: 45 mm

Hmatník: Eben

Kobylka: Eben

Nultý pražec: TusQ

Integrovaná ladička: Ano

Ladicí mechaniky: Furch Machine

Hardware: Chrom