Neohodnoceno

Kytara Furch Indigo Deluxe G-CY

Řada Furch Indigo Deluxe představuje kvalitní akustické kytary v polomasivním provedení, které zaujmou ...
Položka byla vyprodána…
Vyprodáno
Kód: HNS946
Značka: Furch
20 990 Kč
Kategorie: Kytary
Model: Indigo Deluxe G-CY
Položka byla vyprodána…

Řada Furch Indigo Deluxe představuje kvalitní akustické kytary v polomasivním provedení, které zaujmou silným dynamickým zvukem a jemným vzhledem podtrženým řadou zajímavých detailů.
Tělo kytar je vyrobeno z masivního červeného cedru a překližovaného mahagonu. Speciální tenké lakování s otevřenými póry (Open-Pore) podporuje přirozené zvukové charakteristiky dřeva a poskytuje vynikající úroveň povrchové ochrany. Výborné akustické vlastnosti nástrojů umocňuje speciální žebrování přední desky, její stylový vzhled podtrhují detaily v podobě lemovky a rozety z indického palisandru.
Ke krku z afrického mahagonu je přilepen ebenový hmatník osazený dvaceti kartáčovanými pražci, orientaci po jeho ploše usnadňují boční a čelní poziční značky z bílé perleti. Dvoucestná výztuha krku Furch CNR System zvyšuje jeho pevnost i odolnost.
Stabilitu ladění a dobrý sustain zaručuje uchycení strun přes kompenzované sedlo a nultý pražec z materiálu TusQ v chromovaných firemních mechanikách s převodovým poměrem 1:15 a ebenové kobylce. Pickguard z imitace želvoviny s transparentním prodloužením směrem k ozvučnicovému otvoru nástroje umožňuje účinněji chránit přední desku kytary, a přitom nijak nenarušuje design palisandrové rozety.

Povrchová úprava: Open Pore

Typ kytary: Grand Auditorium

Výřez: Ne

Korpus: Polomasivní

Přední deska: Cedr-masiv

Zadní deska: Mahagon

Luby: Mahagon

Krk: Mahagon

Menzura: 650 mm

Počet pražců: 20

Šířka nultého pražce: 45 mm

Hmatník: Eben

Kobylka: Eben

Nultý pražec: TusQ

Ladicí mechaniky: Furch Machine

Hardware: Chrom