Neohodnoceno

Kombo Roland Cube 20GX

Kytarový Zesilovač Profesionální COSM zvuky a i-CUBE LINK Výroba postavená na špičkovém zvuku a neochvějné spolehlivosti. ...
Položka byla vyprodána…
Vyprodáno
Kód: HNS656
Značka: Roland
4 700 Kč
Kategorie: Ozvučení
Model: Cube 20GX
Položka byla vyprodána…

Kytarový Zesilovač

Profesionální COSM zvuky a i-CUBE LINK

Výroba postavená na špičkovém zvuku a neochvějné spolehlivosti. To jsou fakta, která proslavila jméno CUBE. Naše nová řada CUBE-GX jen potvrzuje tento trend, přidává víceúčelové operace a konektivitu pro iPhone, iPad a iPod touch. Bez ohledu na drobný vzhled, je CUBE-20GX silný člen rodiny, jehož vlastnosti a výkon jej rovnou staví do čela ve své třídě. Tři kanály volitelné pedálovým spínačem zahrnují JC CLEAN, LEAD a plně programovatelný SOLO kanál s úpravou zvuku pomocí tří nezávislých efektových sekcí na dotek prstu. i-CUBE LINK činí z CUBE-20GX výkonného pomocníka při cvičení a nahrávání na cestách díky jednoduchému vestavěnému audio rozhraní, kompatibilnímu s hudebními aplikacemi v oblíbených iOS zařízeních.

20W kytarové kombo s 8“ reproduktorem vlastní konstrukce RolandTři kanály: JC CLEAN, LEAD (šest různých typů) a SOLOSOLO kanál je plně programovatelný, umožňuje uložit a vyvolat zvuk typu JC CLEAN nebo LEAD, plus nastavení EQ a ostatních efektůTři nezávislé efektové sekce: EFX (pět typů), DELAY a REVERBKanály lze přepínat i volitelným nožním spínačem BOSS FS-5U nebo FS-6.Jack i-CUBE LINK poskytuje jednoduché audio spojení s iPhonem, iPadem a dotykovým iPodem touch (kabel je součástí výbavy)Volně dostupná CUBE JAM aplikace pro iOS přehrává songy a potlačené stopy k jamování a umožní vám nahrávat COSM zvuky komba CUBE-20GX, spolu s přehráváním hudby3-band EQ; vestavěná chromatická/manuální ladičkaRECORDING OUT/PHONES jack pro tiché cvičení a přímé nahráván

Univerzální zvuky a tři nezávislé kanály

Se třemi nezávislými kanály a širokým výběrem ze skvělých kytarových zvuků je CUBE-20GX připraven pro hraní v jakémkoliv hudebním stylu. Kanál JC CLEAN nabízí čistý zvuk slavného Roland JC-120, kdežto všestranný kanál LEAD nabízí výběr ze šesti zvuků. K dispozici jsou zkreslené zvuky od příjemného OVERDRIVE po masivní gain u EXTREME, plus skvělý simulátor akustické kytary. Plně programovatelný kanál SOLO umožňuje uložit veškerá nastavení kanálu JC CLEAN nebo LEAD, společně se zvolenými efekty EQ a dalšími. Kanály lze volit na čelním panelu nebo dálkově, přes volitelný pedálový spínač BOSS FS-5U nebo FS-6.

Špičkové efekty a vestavěná ladička

Tři nezávislé sekce efektů zabezpečí profesionální zpracování zvuku kytary rovnou v CUBE-20GX, s jednoduchou definicí zvuku pomocí knobů. Sekce EFX nabízí pět efektů typu stompbox, sekce DELAY nabízí dva odlišné typy delay. Stejně tak zde najdete REVERB, včetně emulace vintage pružiny nebo studiového stylu. CUBE-20GX je dále vybaven chromatickou nebo manuální ladičkou, účelně vestavěnou do komba!

i-CUBE LINK: Vestavěné rozhraní pro iOS zařízení

Ve výbavě CUBE-20GX je inovativní převodník i-CUBE LINK Roland, umožňující integrovat iPhone, iPad nebo iPod touch s reálným kytarovým kombem se skvělým zvukem. Na rozdíl od typicky neskladných a objemných iOS kytarových převodníků, i-CUBE LINK propojí vaše zařízení do audio jacku rychle a snadno díky přibalenému kabelu, kterým proudí dvoucestná komunikaci s běžnými hudebními aplikacemi. Díky i-CUBE LINK můžete přehrávat hudební stopy a posílat kytarový zvuk ve studiové kvalitě i s efekty do nahrávací aplikace podle potřeby. Všestranný i-CUBE LINK jack lze také použít jako jednoduchý stereo vstup, díky čemuž budete moci zapojit téměř jakýkoliv hudební přehrávač nebo audio zařízení a přehrávat přes CUBE-20GX.

Aplikace CUBE JAM: Výkonná, zábavná a zdarma!

Volně dostupná aplikace CUBE JAM od Rolandu vám umožní změnit vaše iOS zařízení na zábavné řídící centrum pro jamování, nahrávání a učení. Prostřednictvím i-CUBE LINK na CUBE-20GX budete moci přehrávat známé songy s potlačenou stopou pro jamování a dlouhé hodiny s nimi hrát s využitím úžasných COSM zvuků. CUBE JAM také nahrává audio přes i-CUBE LINK zapojení, takže své nápady a improvizaci snadno zachytíte. Po dokončení nahrávání můžete nastavit hlasitost kytary a doprovodné hudby nezávisle na sobě a poté svůj mix exportovat do WAV souboru 16-bit, 44.1 kHz. Aplikace také obsahuje skvělé nástroje pro hudební cvičení včetně nezávislého nastavení rychlosti a ladění audio přehrávání, funkci Center Cancel k odstranění sól a vytvoření vlastních stop k jamování a mnoho dalšího.