Neohodnoceno

OZVUČENÍ FISHMAN SOLO AMP SA220

Lehký a výkonný. SoloAmp se dodává jako kompaktní balení  s taškou na kolečkách a stojanem. ...
Skladem (2 ks)
Kód: HNS132
Značka: Fishman
21 990 Kč
Kategorie: Ozvučení
Model: SA220

Lehký a výkonný.

SoloAmp se dodává jako kompaktní balení  s taškou na kolečkách a stojanem. Hmotnost pod 11,5 kg umžňuje odnest celou svou aparaturu tak  při jedné cestě z auta.

Zesilovač je vybaven třípasmovým ekvalizérem, ochranou proti zpětné vazbě (Anti Feedback), digitálními efekty Rever s ovládním délky efektu, Phantom napájením,  výstupem na sluchátka, společným výstupe na mix i jednotlivými výstupy z kanálu + efektové smyčky a vypínáním Mute.

Kompaktní Ultra široký horizontální rozptyl a hlubší zvuk penetraceDva Mic / nástroje kanályHigh-kvalitní předzesilovače 3-pásmový EQ. Fantomové napájení. Nezávislý Reverb úrovni. Efekt smyčky. Feedback-bojování fáze a Notch filtryŠest 4 "střední-reproduktory, patentované dvojité mezery, vysoká exkurze design, neodymové magnety (200W)Jeden 1 "neodymiový tweeter soft s ovládáním hlasitosti (20W). Pomocný stereo vstup s ovládáním hlasitosti. Čtyři digitální Reverb efekty s magisterské úrovni. Vyvážený XLR D.I. výstupy pro oba kanály a hlavní mixUnikátní monitor I / O pro zlepšení na-stádium soubor monitoring.Mute s dálkovým nožním pedálem. Podstavec a polstrovaný Carry Bag (w / kola)Rozměry: 105  x 15 x 17 cmHmotnost: 11,40kg bez podstavce, 15,90 kg s obalem a stojanem.