Neohodnoceno

Efekt Boss OD1X

NOVINKA 2014 OD-1X představuje slavný overdrive BOSS v pojetí výrazu méderní éry, dodává ...

Položka byla vyprodána…
Objednáno
Kód: HNS668
Značka: Boss
3 800 Kč
Kategorie: Příslušenství
Model: OD-1X
Položka byla vyprodána…

NOVINKA 2014

OD-1X představuje slavný overdrive BOSS v pojetí výrazu méderní éry, dodává nesrovnatelnou úroveň hraní pro kytaristy. Nová generace stompboxů zahrnuje přes 35 let inovací designu pedálů s nejpokrokovější technologií, nabízí zcela nový zvukový zážitek, jaký je možný výhradně díky legendárním zkušenostem expertů BOSS. Připravte se, že budete ohromeni – inspirující OD-1X s ultra citlivou odezvou navždy změní vaše smýšlení o pedálech overdrive.

Speciální edice overdrive pedálu BOSS se zvukem, pocitem z hraní a odezvou nové generace,Zcela nový design zaručuje špičkový zážitek, nedosažitelný s analogovými overdrive pedályPokročilé zpracování v reálném čase dodává bohatý zvuk v širokém rozsahu a s přirozenou kompresíHutný zvuk s vysokým rozlišením, který je vyrovnaný a jemně uhlazenýUchovává si jedinečnou zvukovou charakteristiku různých kytar a typů snímačůVelmi nízký šum i při vysokém zesíleníKnoby Drive, High a Low nabízejí široké rozmezí pro tvarování zvuku, jaké u běžných stompbox pedálů nenajdeteNápadný vzhled s exkluzivními chromovanými knoby a ovládacím panelem a vintage stříbrný knob pro přístup do bateriového prostoruSoučástí výbavy je inovativní funkce BOSS Multi-Dimensional Processing (MDP) s vlastní technologií a upraveným DSP

Připojte se k ojedinělým zážitkům s efektem Overdrive

OD-1X dodává zcela nesrovnatelný overdrive s jakýmkoliv pedálem, který byl kdy vyrobený, se zcela novým rozměrem zvukové kvality, jasu a zvukového rozsahu. Díky okouzlující MDP technologii BOSS bude každá nota na pražci znít dokonale, s hutným zvukem pro každý sólový riff a s plynulým a transparentním vybroušením hraných akordů. Každé nastavení pracuje se širokou paletou zvuků a s komplexním, jemně definovaným dojmem, takže vše perfektně zařezává a plyne. Charakter zvuku a hodnota efektu overdrive sleduje přirozeně dynamiku vašeho hraní kladouce důraz na jemné změny zvuku, jak je provádí vaše prsty. Při hraní přes OD-1X je zvuk tak velký, hutný a vstřícný, že téměř okamžitě zapomenete, s jak malým a kompaktním overdrive pedálem hrajete.

Na tento produkt je prodloužená záruka na 5 let.